Dé Levenscirkel – Sámen Leven in Overvloed

In dé Levenscirkel staan alle mensen verspreid over de hele aarde die vrij en onbelast(end) willen samen leven vanuit onvoorwaardelijke levenstoegang. En daarnaar ook willen handelen. Al deze mensen kunnen dat transparant en openbaar tonen op social media en/of (eigen) websites. Dat hoeft niet transparant en openbaar. Eenieder kan dit ook in eigen leven, heel klein, tonen en leven.

Jouw Levenscirkel
De belichaming van jouw Levenscirkel kan AL: jouw Levenscirkel is de expressie van jouw nieuwe innerlijke structuur om de toegang tot leven in gedeelde staat te laten, we hoeven nergens op te wachten… Er hoeft niet eerst ‘iets’ plaats te vinden. De manifestatie vanuit de belichaming ben je zelf. Daar heb je niets en niemand anders voor nodig: levenstoegang in gedeelde staat laten, is een keuze in eigen leven die je leeft. Kun je dus nu al leven.
You are the  Next Generations Community. Vanuit jouw innerlijke Levenscirkel heb je alles naar jezelf terug laten komen. In jouw eigen leven. Dat is de bronkracht van jouw nieuwe innerlijke structuur: de keuzes in je eigen leven dragen en leven.

We are life.

Expressie geven aan jouw nieuwe innerlijke structuur
Jouw Levenscirkel kun je op vele manieren vorm geven en invullen. Dat is aan jou zelf.

Lees verder

Heb het goed en wellicht dat we elkaar ooit ergens ont-moeten. Via het Hart van Moeder Aarde zijn we sowieso met elkaar verbonden.

We Are All Connected and We Are All Invited.

Hartegroet,
Mascha

Verdieping vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven is vrijelijk beschikbaar gesteld via teksten op mijn website‘.

Je kunt jouw keuze om vanuit Vrij en Onbelast(end) samenleven gewoon helemaal zelf maken. Daar heb je geen ondersteuning bij nodig. Als je behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt in wat er allemaal gaat omvallen in jouw leven zodra je voor Vrij en Onbelast(end) samenleven kiest, dan ben ik beschikbaar voor je.

Via mijn blogs geef ik je zicht op de eenvoud en vreugde van samen leven vanuit gedeelde levenstoegang. Ook laat ik je zien wat velen nu doen en denken vanuit de verwarde en verstrikte psyche in plaats van levenstoegang in gedeelde staat te laten. Hierdoor krijg jij handvatten aangereikt, waardoor je meer en meer het onderscheid in jezelf gaat (h)erkennen in wat samen leven vanuit levenstoegang is en wat niet. Je bent van harte welkom te reageren op de teksten van mijn blog nadat je je hiervoor aangemeld hebt. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie van de teksten op mijn blog. Daarnaast heb ik de The New Earth Life Academy from the New Paradigm ontwikkeld en vrijelijk beschikbaar gesteld als homeschooling.

Ik ‘embed the transition‘, omdat ik in mezelf de Bron van al het Leven (h)erken
Verbindt met mij op Facebook via de pagina’s Het Bewuste Pad – Global Co Creation Community, Het Gekruide Pad – Weten Wat We Eten, We Embed the Transition, Universal Law – Force of Law, en We Accept the Child’s Existence (Money)
Mijn YouTube kanaal waar ik verschillende playlists toon, waaronder Emotional Freedom Technique (EFT) en Transformational Breathing
Mij beluisteren via YouTube, waar je een playlist vindt met de titel ‘Circle of Life, Lifecircle, Entrance to Life, Levenscirkel…’ vanuit vrij en onbelast(end) samen leven

Sorry not all links are in English, when somebody wants to translate, please feel free to do so or use google translate

Lees de veel gestelde vragen over ‘de Levenscirkel’.