Arbeidsplicht in bijstand is schending mensenrechten

VANUIT LEVENSTOEGANG IS DIT HELEMAAL NIET MEER NODIG! MAKE YOUR CHOICE: HOE WIL JE SAMEN LEVEN?
UITSPRAAK HOGE RAAD : KLAAG AMBTENAREN INDIVIDUEEL AAN WEGENS OPLEGGEN DWANGARBEID, arbeidsplicht in bijstand is schending mensenrechten !! July 19, 2013


UITBUITING, HET NIEUWE WERKEN – DWANGARBEID, of te wel UITBUITING is niet de oplossing om de economie weer gezond te krijgen. Werk… July 19, 2013


See all articles…


Authorizations, license

Visible by: Everyone (public).
All rights reserved
800 visits

UITSPRAAK HOGE RAAD : KLAAG AMBTENAREN INDIVIDUEEL AAN WEGENS OPLEGGEN DWANGARBEID, arbeidsplicht in bijstand is schending mensenrechten !!

Dwangarbeid is een misdaad, staat op gespannen voet met het grondwettelijk recht op vrije arbeidskeuze én met Internationale mensenrechten verdragen.
(artikel 365 wetboek van strafrecht) en EVRM, Europees Verdrag Rechten van de Mens.

Ambtenaren van gemeentediensten handelen in de strijd met de wet en daarom kunnen bijstandsgerechtigden ambtenaren individueel dus persoonlijk aanklagen wegens ambtsmisbruik.
Dit betekent dat u de betrokken persoon bij naam en toenaam noemt, dat u verklaart dat deze persoon zich schuldig maakt aan een misdaad – artikel 365 – én schending mensenrechten dat hij of zij van beroep ambtenaar is..!!

Lees meer

Een gedachte over “Arbeidsplicht in bijstand is schending mensenrechten

 1. bertus uytenbrock

  Nadat ik dit artikel schreef en dreigde de namen van veel foute wethouders te publiceren kreeg ik vrijstelling van arbeidsplicht, wat heel normaal is aangezien dwangarbeid geen perspectief biedt en achterhaald is in een maatschappij met 700.000 werklozen.

  Chronisch zieken en arbeidsongeschikten hebben medische begeleiding nodig in plaats van tewerkstelling, het is niet dat deze mensen niet willen, nee het is onwil dat autoriteiten juist dát niet Willen zien…!
  Bovendien zou werk lonend moeten zijn, op bijstandsniveau werken veroorzaakt financiéle problemen.

  Wat wel toekomst perspectief biedt is mensen omscholen of opleiden voor beroepen waar toekomst inzit en mensen voor gevraagd worden.
  Helaas sluit scholing al heel lang niet meer aan op de huidige maatschappij, onkunde bij bestuurders troef zeg maar.

  Nadat ik de naam publiceerde van een apothekers keten welke NEPMEDICIJNEN verstrekt aan chronisch zieken arbeidsongeschikten die vervolgens als gevolg daarvan psychoses krijgen en rare dingen gaan doen (wat mij ook overkwam) werd ik gearresteerd en kreeg ik een hoge boete opgelegd.
  Ook heb ik nu een strafblad.
  De juiste medicijnen krijgen is al jaren een probleem, ik heb een hersenbloeding overleefd en ben dus enigszins arbeidsongeschikt voor mij eigen beroep.

  Ik was internationaal vrachtwagenchauffeur.

  bertus uytenbrock

Reacties plaatsen niet mogelijk.