Next Generations – Living in Abundance

Togetherness by fear, or…

The fear that is really not real
The fear is there to make sure
that you will not feel contact with
your anger. Anger from source: YOU
Ungrown male anger: revolution
Anger from source: togetherness from LOVE

Equi is de expressie van vrij en onbelast(end) samen leven, een samenleving waarin mensen eigenaarschap nemen en die ook gezamenlijk dragen: dat is de essentie en kracht, én bescherming die uit gaat van een wezenlijk samenleving.

Eigenaarschap weet je wat dat inhoudt?
Een bron? Dat ben ik: ik ben een bron van vrij en onbelast(end) samen leven. En alle anderen die vrij en onbelast(end) samen leven, leven en verder brengen, zijn dat ook.

Het is aan iedereen vrij op welke manier ze willen samen leven. Maar de meesten hebben het over een buitenbron en ik heb het over een binnenbron: jijzelf als bron dus.

Parenthood IS worldwide
Ik geef het uitgehongerde kind dat zelf niets meer zeggen kan blijvend een stem dat de hele transformatie gaat over gewoon gaan samen leven met elkaar. Dat onnodig gestorven kind is een schande voor de mensheid die gewoonweg blijft weigeren samen te leven. Ik blijf dat kind een stem geven.

Equi IS de expressie van vrij en onbelast(end) samen leven en eigenaarschap waar eenieder dus inderdaad eigen bron is.

Equi is de expressie van vrije onbelast(end)e beschikbaarheid. Geen belastingen dus. Kan niet. Denk erover na. Het kan niet.

Daar gaat nou de hele transitie over: laat de huidige belastende systemen los en kijk vanuit het ‘nieuwe’ terug naar de transitiestapjes die gezet dienen te worden.

Wordt boos op de regering en de instanties die weigeren jou te beschermen. Wordt woedend op hen die helemaal niets doen met de transitiestappen die al lang beschikbaar zijn.

Wordt boos op hen die kinderen nog steeds laten verhongeren. Wordt boos, wordt woedend… Laat je transformatieve kracht zien. Dat is Liefde.

Equi is een transformatieve kracht. En natuurlijk zijn er meerdere.

Ook in nederland zijn er genoeg mensen die onder de armoede grens leven, nauwelijks te eten hebben, dakloos worden, dakloos zijn, etc.

Wie beschermt deze mensen? Wat doet onze ‘regering’ voor deze mensen? Onze ‘regering’ die ons dient te faciliteren, maar dat gewoon weigert en doodleuk mensen laten verhongeren en op straat zetten. Wie beschermt deze mensen?

Ik geef deze mensen een stem, maar ook ik ben niet beschermd. Jij ook niet.

Equi is de expressie van…, maar Equi zelf doet helemaal niets. Mensen doen wat, of niet. Equi kan alleen maar faciliteren. Meer niet. En dat kan ze alleen maar doen als mensen vanuit haar leven.

Waar je met Equi betalen kunt, kun je gewoon overal zelf informeren. Daar is geen lijst van en komt ook geen lijst van.
Dat is de betekenis van Crowd Power en eigenaarschap nemen in vrij en onbelast(end) samen leven.

Wat ligt er verstopt onder jouw eigen angsten, waardoor je mij (en dus het kind) geofferd laat worden?

 

Equi is the transformational choice to express our economical value which we are ALREADY because we are alive in our money creation: availability

There is no copyright on Equi

No copyright indeed when you comprehend ‘Out the One are the many instead of ‘out the many is the one’.

So everything coming from source, the One, just like we ourselves human beings are, is without copyright: the copyright just can not be there, Equi, writing numbers of value in a notebook, living without money, coupons, contributionism, etc., etc., there can not be copyright on it and it can not be taxed in any way. And all written laws are legal dead fictions. So what an awareness hey!

We Are the New Earth

globalcocreation