Mijn activiteiten voor Equi aanbieden aan youngsters

Ik ben op zoek naar mensen die willen bijdragen aan mijn vrije Levenstoegang, zodat ik mijn activiteiten voor Equi kan blijven aanbieden aan youngsters.

 

Opvoeding is jouw kind zichzelf laten ontdekken, zodat het leert van binnen naar buiten te leven: deze manier van opvoeden, brengt de potenties van jouw kind naar het licht. Inzicht in deze vorm van begeleiding en scholing is wat ik je te bieden heb. Opvoeding en scholing dient gezond verstand te ontwikkelen. Kinderen met gezond verstand laten zich niet van buitenaf aansturen. Hierdoor zal deze huidige verrotte samenleving niet overleven. De verrotte samenleving overleeft doordat mensen(kinderen) onbewust zijn.

levenstoegang

 

 

 

 

 

Kinderen en youngsters in hun vrije levensstroom laten… They are simply vessels for life coming from God, from the One Source

 

The only one you need to obey is your inner truth, your inner true Self
Our Children are their own unique individuals
experiencing the journey through life

 

Hoe ga je om met je kind en youngster in deze Nieuwe Tijd? Hoe geef je het de veilige, vertrouwde bedding waarin het zo goed mogelijk kan opgroeien en uitgroeien tot de prachtige bloem, die het is?

We kunnen ervoor kiezen in onze begeleiding en opvoeding van kinderen en youngsters uit te gaan van de bron, de veilige bedding die het Leven Zelf is. Ik ben in de begeleiding en scholing naar kinderen en youngsters een veilige bedding en laat hen zien dat het de levenservaringen zelf zijn die hun leven is. Ik reik hen handvatten aan om zelf te leren kijken naar hun levenservaringen en dat ze steeds zelf mogen kiezen wat ze ermee willen doen. Ook jou als ouder of begeleider/verzorger/leraar kan ik handvatten aanreiken om die veilige bedding naar (‘jouw’) kinderen en youngsters te zijn. Zodra ik volledige vrije levenstoegang ontvang, komen al mijn activiteiten beschikbaar voor Equi.