Wij eisen onze Levenstoegang terug

Een uitnodiging aan mensen die vóór ‘basisinkomen’ zijn, vanuit hun eigen bron waar te nemen, zodat ze zien dat hun levenstoegang weggeroofd wordt, terwijl deze er AL is en dus in geroofde staat is. Wij eisen een omdraaiing van de geroofde staat van onze levenstoegang: wij eisen onze levenstoegang terug.

Onze gezamenlijke levenstoegang kost dus niets. Maar toch hebben we het niet. Dus het wordt iedere dag weer opnieuw van je en ons geroofd.

Dit betekent dat het perspectief dan ook omkeert. Het gaat niet om het oplossen van armoede, maar om: die niet meer moedwillig te creëren via de weigering om onze levenstoegang zelf in het aanmaken van geld uit te drukken.

‘Basisinkomen’ biedt geen vrij en onbelast(end) samen leven. De politiek steggelt al jaren (echt al 10tallen jaren) over hoe ‘basisinkomen’ te financieren, maar dat is grote onzin.

‘Basisinkomen’ biedt toegang tot leven: dak boven je hoofd, voeding, schoon drinkwater, kleding, warmte, etc. Maar het biedt geen vrij en onbelast(end) samen leven. ‘Basisinkomen’ gaat over herverdelen van geld en belastingen.

Dat is het onderscheid met the one programmingrule. Belastingen zijn onnodig en bovendien zijn ze illegaal. The one programmingrule is de verdieping van het ‘basisinkomen’ zou je kunnen zeggen. Er hoeft niet gefinancierd te worden. Bovendien betreft het geen inkomen: het x-maandbedrag dat we dienen te ontvangen, is een vergoeding voor het feit dat direct samen leven in beslag genomen is. Deze inbeslagname dient hersteld te worden. En dat kan door middel van the one programmingrule: toegansgeld. Wat helemaal niets kost. Slechts 1 programmeerregel in een bank applicatie. Een getal. Voldoende om fysiek in leven te kunnen zijn. Als huren stijgen, dan verhogen we dus het x-maandbedrag.

Het x-maandbedrag kan dus gewoon voor ons gecreëerd worden: we creëren het zelf, want wijzelf zijn de tegenwaarde van dit bedrag. Het creëren van dit x-maandbedrag dient het enige creatie-moment van geld te zijn. Niet geld creëren voor hypotheken en leningen, voor de rijken. Armen kunnen niet eens een hypotheek en/of lening krijgen. Dat onderscheid dient op te lossen. Met the one programmingrule is alle onderscheid opgelost: we ontvangen maandelijks allemaal evenveel toegangsgeld.

Toegangsgeld kan toegepast worden bij alles waartoe we echt toegang NODIG hebben, zoals toegang tot zorg.

Het is belangrijk om deze essentie te doorvoelen. Levenstoegang wordt voor onze neus weggeroofd en we moeten haar terug eisen. Dit kan werkelijk, wereldwijd, in 1 dag geïmplenteerd worden. Als je dit doorleefd beseft en begrijpt dat je levenstoegang, die van jou is/je geboorterecht is, dan ga je vanuit de bron/essentie je levenstoegang terug eisen. En niet opnieuw weer naar een slap aftreksel grijpen, waardoor er iets lijkt! te veranderen, maar niets wezenlijks transformeert. We hebben het besef nodig: levenstoegang is ons geboorterecht, en het is al van ons, maar het wordt voor onze neus weggeroofd met alle rampzalige gevolgen van dien.

Omdat wij al jaren vanuit dit bewustzijn communiceren (en hier ook naar leven) hebben wij aangifte gedaan van dit feit bij de politie en overheden hiervan op de hoogte gesteld.

De transitionele stappen die nodig zijn, hebben we ook uitgeschreven en zijn voor eenieder na te lezen.

En inderdaad:
Het allereeste dat nu NODIG is, is de mededeling van onze ‘regering’, die ons dient te faciliteren dat helemaal niemand meer uit hun huis gezet mag worden.

2 gedachten over “Wij eisen onze Levenstoegang terug

  1. Marlon Hobbel

    Iedereen heeft recht op volwaardig bestaan, zoals onderdak, voedsel en schoon drink water. Het word tijd dat de corrupte overheid tot de knieën gedwongen word, door het volk!

  2. Mascha RoedelofMascha Roedelof Bericht auteur

    Klopt Marlon, het ontvangen van levenstoegang is ons geboorterecht. Dat wij haar niet ontvangen, is omdat ze in geroofde staat is: dat is diefstal. Maar daar kan geen aangifte van gedaan worden, want levenstoegang staat niet in de wet. Let wel: de door de elite (Jezuïten) geïnterpreteerde wet. Terugvallen op de Universele Verklaring van de rechten van de mens biedt geen uitweg, omdat deze opgesteld zijn door de grootste corporatie, te weten de VN.

    We dienen te gaan begrijpen dat we soevereine Mensen van Vlees en Bloed zijn, ofwel Ik Ben.

    Kijk ook hier eens:
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=624369004286448&id=584630818260267

Reacties plaatsen niet mogelijk.